Przekąski
1) Śledź serwowany „po piracku”34,00
śledź, papryka, cebula, ogórek (300g)
2) Befsztyk tatarski52,00
wołowina, jajko (170 g)
3) Deska rozmaitości46,00
sery, wędliny, pieczywo, ogórki, oliwki
4) Frytki/Frytki z batatów14,00/21,00
300g
5) Panierowane sticksy z mozzarelli27,00
8 szt. podawane z dipem
Sałatki
1) Sałatka z nuggetsami podawana z pieczywem czosnkowym42,00
sałata lodowa, ogórek, pomidor, ser typu feta, kukurydza, nuggetsy, sos vinegrett (400g)
2) Sałatka grecka37,00
z serem typu feta i oliwkami, sałata lodowa, ogórek, pomidor, sos vinegrett (400g)
3) Sałatka Cezar a`la Kaper40,00
sałata lodowa, grillowany kurczak, ogórek, pomidor świeży, pomidor suszony, parmezan, grzanki, sos vinegrett (400g)
Zupy
1) Rosół domowy z makaronem19,00
300ml
2) Barsz czysty15,00
300ml
3) Barsz z uszkami24,00
300ml
4) Flaki staropolskie22,00
300ml
5) Żurek z jajkiem i białą kiełbasą24,00
300ml
6) Zupa rybna29,00
z kawałkami sandacza 300ml ( dostępna maj- wrzesień)
7) Barszcz z krokietem26,00
krokiet z mięsem
Dania wegetariańskie i wegańskie
1) Racuszki z jabłkami 35,00
4szt 400g
2) Naleśniki z fetą i szpinakiem36,00
podane z sosem czosnkowym 2szt 600g
3) Makaron z sosem serowym i brokułami38,00
600g
4) Ravioli szpinakowe z ricottą36,00
270g